Activiteiten

Waar vindt u de activiteitenprogramma's? 
De activiteitenprogramma's van de KDV en BSO locaties vindt u op de locatiepagina onder het kopje 'activiteiten'. U vindt de locatie van uw kind op de homepage bij 'locaties op een rij'. 

Vakantie-opvang op de BSO
Naast de dagelijkse activiteitenprogramma's hebben de buitenschoolse opvang locaties, die vakantieopvang bieden, een aantrekkelijk vakantieprogramma. Klikt u hier om te kijken welke locaties in uw regio vakantieopvang bieden. Hier kunt u ook de vakantieprogramma's bekijken.  

Een ruim aanbod aan activiteiten
TintelTuin biedt kinderen een ruim aanbod aan activiteiten, zodat zij de mogelijkheid krijgen zich te ontwikkelen. Elke dag bieden wij een activiteit aan, die aansluit bij één van de volgende competenties: emotionele, sociale, expressieve en beeldende, motorische en zintuiglijke, cognitieve en taal en communicatieve. Zo worden de kinderen op alle ontwikkelingsgebieden uitgedaagd, zodat zij zo veel mogelijk speel- / leerervaringen opdoen. De activiteiten worden per maand geprogrammeerd en per week opgehangen op de informatieborden op de locaties, zodat ouders en kinderen kunnen zien welke activiteiten op het programma staan. Klik hier om het Activiteitenbeleid van TintelTuin te lezen. Klik hier voor een illustratief filmpje, opgenomen op kinderdagverblijf Johanna Margaretha in Amsterdam-Noord.