De baby winkel, voor kraamzorg en kinderopvang!

Het winkelend publiek van winkelcentrum Boven 't Y kan aan het  Buikslotermeerplein volop baby artikelen kopen. Maar er is meer.. in de winkel kunnen aanstaande ouders uitgebreid informatie krijgen over kraamzorg, geboortezorg en kinderopvang. Ter plekke inschrijven hiervoor kan ook!

Handle with Care geboortezorg en TintelTuin kinderopvang hebben de handen ineen geslagen om ouders een totaalconcept te bieden: een one-stop shop. In de kind-vriendelijke winkel is volop informatie beschikbaar over diverse vormen van kraamzorg en kinderopvang; is er snel een plekje nodig? Dan zetten we alles op alles om dat te realiseren. Vanzelfsprekend zijn er ook volop baby-spulletjes van diverse merken in diverse kleine maten verkrijgbaar, en zwangerschapsartikelen, kraamcadeautjes en kraamzorgartikelen. Je baby even laten wegen kan ook, hiervoor is een speciaal hoekje ingericht.

Korting met de TintelPas
Klanten en medewerkers van TintelTuin en Handle with Care, ontvangen een aantrekkelijke korting op het gehele assortiment in de winkel.

De baby winkel is open van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 – 18.00 uur (inclusief koopavond op donderdag tot 21.00 uur), op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Voor meer info kijkt u op www.hwcgeboortezorg.nl; www.tinteltuin.nl of belt u met de winkel: 020 – 3639830.

De baby winkel in Amsterdam-Noord