Kinderdagopvang

Op diverse locaties heeft TintelTuin kinderdagverblijven voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ieder kinderdagverblijf bestaat uit meerdere groepen met verschillende leeftijden, zoals babygroepen van 0-2 jaar, peutergroepen van 2-4 jaar en verticale groepen van 0-4 jaar.

De kinderen krijgen volop persoonlijke aandacht en onze pedagogisch medewerkers houden de persoonlijke ontwikkeling van uw kind nauwlettend in de gaten. In de kinderdagverblijven is de sfeer huiselijk en gezellig. Uiteraard zorgen we voor veel leuke activiteiten. Wat is er zoal te doen? Wat dacht u van: samen koekjes bakken, voorleesuurtjes, torens bouwen van blokken. Of de aparte speelhoekjes, zoals een poppenhoek, en blokkenhoek. De kinderen kunnen kleien, tekenen, samen liedjes zingen. Gezellig samen eten, alleen een puzzel maken,heerlijk buiten spelen, noem maar op! Voor de kleintjes zijn er uiteraard bedjes waar ze een middagslaapje kunnen doen. Baby’s kunnen bij ons heerlijk rondkruipen en uiteraard is er altijd tijd om lekker op schoot te zitten en zijn er volop knuffelmomenten. Voor alle leeftijden is er wat te doen.

Wij zorgen voor luiers, (standaard) babyvoeding en andere gebruikelijke voedingsmiddelen die uw kind nodig heeft tijdens een dagje op het kinderdagverblijf. Indien uw kind speciale dieetvoeding gebruikt, dan vragen wij u dit mee te nemen. Alle kinderdagverblijven zijn 11 uur per dag geopend tussen 7.00 en 18.30 uur. De minimum afname voor dagopvang is één dag. Het is ook mogelijk om incidenteel opvang af te nemen per halve en/of hele dag.

Geen opvang per uur
Regelmatig krijgen wij de vraag of het niet mogelijk is om een uur opvang af te nemen. Dit is helaas niet mogelijk. Wij moeten de pedagogische stabiliteit op de groepen zoveel mogelijk waarborgen. Ook zou het tarief voor ouders te hoog worden, omdat we de vaste kosten op de uren dat de kinderen niet komen moeten doorberekenen.

Halve dagopvang
Het is mogelijk om in 2016 halve dagopvang af te nemen, op de locaties waar de bezetting het toelaat. Het minimum aantal dagdelen is 3 (1 halve en 1 hele dag of 3 halve dagen).
Er mogen ook 2 halve dagen worden afgenomen, mits een van beide halve dagen een woensdag of vrijdag is. De beschikbaarheid van halve dagen wordt jaarlijks vastgesteld. Aanvragen voor hele dagen gaan voor aanvragen voor halve dagen.

Flexibele opvang
Bij kinderdagverblijf De Paradijsvogel en kinderdagverblijf Albatros in Zaandam, kinderdagverblijf De Koppoter in Koog aan de Zaan, kinderdagverblijf 't Swaentje in Krommenie,  kinderdagverblijf Op de Step en kinderdagverblijf De Torenmolen in Purmerend kunnen ouders flexibele dagopvang afnemen (opvang volgens een wisselend rooster). Dit wisselende rooster dient door ouders voor de 15e van de maand voorafgaand doorgegeven te worden aan de locatiemanager.

Alle kinderdagverblijven op een rij
Voor een totaaloverzicht van onze kinderdagverblijven, klikt u hier.

Kinderdagopvang - TintelTuin Kinderopvang