Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang (BSO) is de overkoepelende naam voor allerlei vormen van opvang buiten schooltijd en is voor basisschoolkinderen van 4 tot 13 jaar. TintelTuin biedt de volgende vormen van buitenschoolse opvang: voorschoolse opvang, naschoolse opvang en vakantieopvang.

De buitenschoolse opvang zorgt voor een vertrouwde ‘thuiskomplek’ waar altijd iemand is om gezellig mee te kletsen of om leuk mee te spelen. Daarnaast zijn er veel leuke en spannende activiteiten te doen. Zo zijn er timmertafels, ateliers, verkleed- en danshoeken, een kinderkookcafé en kan er uiteraard geknutseld en getekend worden. Ook maken we uitstapjes naar bijvoorbeeld het bos, gaan we een middagje schaatsen, bezoeken we het Greenpeace schip en organiseren we samen met andere BSO’s spannende voetbaltoernooitjes. De kinderen mogen zelf meebepalen wat we gaan doen. Dus willen ze een hut bouwen en deze via een makelaar te koop zetten? Dan doen we dat! Hoe gekker, hoe leuker... Maar gewoon lekker rustig op de bank met een boek, kan natuurlijk ook.

De opvang is gekoppeld aan de school waar uw kind naartoe gaat. Onze pedagogisch medewerkers halen de kinderen van school en brengen ze naar de BSO. Als de school niet op loopafstand ligt, zorgen wij ervoor dat uw kind op de BSO komt. Bij voorschoolse opvang brengen de ouders de kinderen naar de BSO en de pedagogisch medewerkers zorgen dat de kinderen op tijd in de klas zitten.

Alle BSO locaties zijn tot 18.30 uur open! De minimum afname voor buitenschoolse opvang is één dag. De BSO is open als de school gesloten is: de dagen dat de school gepland gesloten is (schoolvrije dagen) en die bekend zijn bij TintelTuin, zijn in de overeenkomst opgenomen.

Lees meer over:
-Vakantieopvang
-Incidentele opvang ook voor kinderen die niet standaard de BSO bezoeken
-Flexibele vakantieopvang voor kinderen die niet standaard de BSO bezoeken

Alle buitenschoolse opvang op een rij
Voor een totaaloverzicht van onze buitenschoolse opvang, klikt u hier.

Buitenschoolse opvang - TintelTuin Kinderopvang