BSO De Boei in het kort:

  1. Kleinschalig1 groep gevestigd in OBS DVier Windstreken 
  2. Een vast team van pedagogisch medewerkers 
  3. Veel mogelijkheden om buiten te spelen; een grote buitenspeelplaats voor de deur, een nieuwe buitenspeelplaats achter onze BSO edichtbij speelplaats DZeeslag 
  4. Een sfeervolle, knusse en uitdagende binnenruimte! 
  5. Een chill-ruimte voor de oudere kinderen, om lekker op de bank te lezen of om te computeren 
  6. Elke maand sluiten we het thema af met samen koken, wat past binnen het thema!  
  7. De kinderen bepalen de thema’s en de activiteiten in de kindervergadering
  8. Nieuwe kinderen heten we welkom met een rondleiding gegeven door een kind van de BSO, zo worden er al snel contacten gelegd! 

Ik wil mijn kind inschrijven     Ik wil een rondleiding aanvragen

Home > Locaties > De Boei (BSO)

Onze pedagogische experts

Tinteltuin medewerkers

Enny, meer dan 10 jaar ervaring

Ik vind het werken met de kinderen erg leuk! Hun enthousiasme, de band die je met ze opbouwt en de fijne gesprekjes met ze! Ik bied de kinderen een veilige, gezellige en uitdagende omgeving. Hoe leuk is het als de kinderen alles uit hun handen gooien om je te kunnen begroeten. Wat ik vaak hoor is dat kinderen mij lief vinden en dit merk ik aan de knuffels en tekeningen die ik van ze krijg. De waardering van de kinderen en hun ouders; dat vind ik het fijnste van mijn werk!

Tinteltuin medewerkers

Hafida, meer dan 20 jaar ervaring

Het werken met kinderen verveelt mij nooit! Dat de kinderen je meenemen in hun wereld, dat je die wereld door hun ogen kunt zien; dat fascineert mij. Kinderen kijken niet zwart/wit, maar zien je hoe jij werkelijk bent. Ik voel aan waar hun behoefte ligt en zorg dat ze zich thuis voelen. Ik ben zacht en geduldig, en zie ieder kind als uniek. Het is geweldig als de kinderen zeggen dat je een lieve juf bent!

Onze werkwijze

Activiteiten voor kinderen

Bij BSO De Boei geloven wij in de kracht van het kind. Kinderen weten als de beste waar hun interesses liggen! Daarom bevorderen wij kinderparticipatie, observeren we de kinderen in hun spel en gaan gesprekken met de kinderen aan wat ze graag willen, missen of waar we anders kan. Kinderparticipatie zie je vooral terug in ons... Lees meer Bekijk de activiteiten

Pedagogisch beleid en pedagogische werkwijze 

TintelTuin hanteert een algemeen pedagogisch beleid. In de pedagogische werkwijze (zie onder downloads op deze pagina) wordt voor een aantal onderdelen specifiek voor deze locatie een nadere invulling gegeven. 
Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze informatie en wilt u meer weten over onze buitenschoolse opvang? Bel naar De Boei en vraag naar de locatiemanager. Als u wilt, kunt u meteen een afspraak maken voor een rondleiding. Graag tot ziens op BSO De Boei!

Speciale voorzieningen

Pedagogisch Actief

X

Op deze locatie wordt gewerkt met de door TintelTuin ontwikkelde pedagogische methode: Pedagogisch Actief! Deze beschrijft concreet de pedagogische acties van onze medewerkers op de belangrijke momenten tijdens een dag op het kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Wat doe je, en hoe doe je het? Kinderen voelen zich veilig en vertrouwd als ze door alle medewerkers hetzelfde tegemoet worden getreden en uitgedaagd om te groeien in alle opzichten.

Pedagogisch actief locatie
Klik voor info

Wat zeggen de ouders over ons

Gegevens

Adres:
Parlevinker 11
1034 PX Amsterdam

088-0780321

LRKP:
295468580

Gekoppelde scholen

De Botteloef
De Driemaster
De Vier Windstreken
IKC De Zeven Zeeƫn

Locatiemanager:
Adelinde Basjes

> Download inspectierapport

> Download pedagogische werkwijze