> > De Klim-op (BSO)

Welkom bij BSO De Klim-op in Purmerend

U vindt buitenschoolse opvang De Klim-op aan Het Karekietpark in de wijk Overwhere in basisschool De Klim-op. De BSO heeft een royale buitenspeelplaats met klimtoestellen en een zandbak. Er zijn fietsen en andere buitenspeelmaterialen. Kinderen met een zelfstandigheidsverklaring mogen zelfstandig buiten spelen.

BSO De Klim-op biedt:
-Voorschoolse opvang (ma-di-do-vr)  van 7.30 uur – 8.30 uur.
- Naschoolse opvang (ma-di-do-vr) van 14.30 uur – 18.30 uur.

Activiteiten

De jongere kinderen krijgen de geborgenheid die ze nodig hebben. De oudere kinderen krijgen, passend bij hun leeftijd en karakter, steeds meer vrijheid en zelfstandigheid bij het bepalen van de activiteiten en bezigheden die ze willen doen. Op buitenschoolse opvang De Klim-op is van alles te doen. Er is  een timmerhoek waar de kinderen lekker creatief aan de slag kunnen, speciaal voor de stoere kinderen uit de groep! Verder is er een voetbaltafel, een speciale knutselhoek, een computer hoek (met regels voor de maximale gebruikstijd!). Wij organiseren veel leuke activiteiten zoals wensstenen beschilderen, koekjes bakken, voetballen, trefballen, speurtocht door het park. Kortom: BSO De Klim-op is gewoon hartstikke leuk.
In de vakanties vinden we het leuk om er met de kinderen op uit te gaan. Van indoor speel paradijzen tot de duinen en workshops op locatie, samen met de kinderen maken we er elke vakantie weer een feestje van.  Ook vinden wij het belangrijk dat de kinderen meedenken in het aanbod van de activiteiten die wij aanbieden. Wij willen dus ook graag de meningen horen van de kinderen!

Samenwerking met de basisschool

TintelTuin verzorgt de tussenschoolse opvang (TSO) op de Klim-op school, onder de naam TSO De Klim-op. Basisschool De Klim-op en BSO De Klim-op hebben samen de stap gemaakt in de ontwikkeling naar een Integraal Kindcentrum (IKC). Het doel is om kinderopvang en onderwijs de komende jaren naadloos op elkaar aan te laten sluiten in een Integraal Kindcentrum.  

Pedagogisch beleid en pedagogische werkwijze

TintelTuin hanteert een algemeen pedagogisch beleid. In de pedagogische werkwijze (zie onder downloads op deze pagina) wordt voor een aantal onderdelen specifiek voor deze locatie een nadere invulling gegeven. 

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze informatie en wilt u meer weten over onze kinderdagopvang? Bel naar De Klim-op en vraag naar de locatiemanager. Als u wilt, kunt u meteen een afspraak maken voor een rondleiding. Graag tot ziens op BSO De Klim-op.

Ik wil mijn kind inschrijven     Ik wil een rondleiding aanvragen

Activiteiten

Bekijk de activiteiten

Gegevens

Adres:
Karekietpark 28
1444 HV Purmerend

06-40486854

LRKP:
207568856

Locatiemanager:
Shariska Luciana

Openingstijden:
tot 18:30

Gekoppelde scholen

De Klim-opschool

Speciale voorzieningen

Downloads

> Download inspectierapport

> Download pedagogische werkwijze

KlantOK