> > De Komeet (BSO)

Welkom bij BSO De Komeet in Krommenie

Buitenschoolse opvang De Komeet is gevestigd in basisschool De Komeet in Krommenie. De locatie ligt midden in de planetenwijk in Krommenie en goed te bereiken vanaf de provinciale weg N8. 
Samen met de school delen wij de speellokalen. Deze ruime lokalen zijn speciaal ingericht voor opvang en onderwijs en zien er fris en gezellig uit. Daarnaast maakt de BSO gebruik van de speelzaal in de onderbouw, de gymzaal van Het Altra College en het geheel vernieuwde buitenspeelplein met buitengewoon veel sport en spel faciliteiten. Op de groep voor jongere kinderen zijn verschillende speelhoeken gecreëerd, zoals een lees-, bouw- en een huishoek. De groep voor oudere schoolkinderen beschikt over een chill- en computerhoek, een knutseltafel, een Wii en een multifunctionele funtafel.  

Op woensdag en vrijdag worden de kinderen opgevangen op BSO ’t Swaentje in Krommenie.  

In de schoolvakanties is deze locatie gesloten. Wanneer ouders opvang nodig hebben tijdens de vakanties kunnen kinderen worden opgevangen op een andere BSO die wel geopend is. BSO ' t Swaentje is de dichtstbijzijnde locatie die geopend is in de vakantieweken. Het vakantieprogramma is te vinden op de locatiepagina van BSO 't Swaentje. 

Activiteiten

Ons enthousiaste team biedt dagelijks uitdagende activiteiten aan voor verschillende leeftijden en naar de behoeften van de kinderen. Kinderen worden hier actief bij betrokken. Ook maken we regelmatig tijdens de thema’s uitstapjes met de kinderen én krijgen de kinderen speciale workshops van lokale verenigingen en winkeliers uit Krommenie. Hierbij valt te denken aan een kind&hond training, een workshop ‘haar invlechten’,  een graffiti workshop én hebben we de voedselbank in Krommenie bezocht. U vindt de activiteitenprogramma's door te klikken op de groene activiteitenbutton rechts op deze pagina.

Samenwerking met de basisschool

TintelTuin en basisschool De Komeet werken intensief samen aan de ontwikkeling van een Integraal Kind Centrum (IKC). Het pedagogisch klimaat, thema’s, activiteiten en feesten worden gezamenlijk afgestemd. Zo willen wij een plek bieden waar kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers betrokken zijn en zich thuis voelen. Een plek waar kinderen en pedagogisch medewerkers met plezier naar toe gaan en hun talenten optimaal kunnen benutten. In zo'n sfeer kunnen kinderen zich veilig voelen en leren zij respect te hebben voor elkaar, samen te werken en voor zichzelf op te komen. 

Pedagogisch beleid en pedagogische werkwijze 

TintelTuin hanteert een algemeen pedagogisch beleid. In de pedagogische werkwijze (zie onder downloads op deze pagina) wordt voor een aantal onderdelen specifiek voor deze locatie een nadere invulling gegeven. 

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze informatie en wilt u meer weten over onze buitenschoolse opvang? Bel naar De Komeet en vraag naar de locatiemanager. Als u wilt, kunt u meteen een afspraak maken voor een rondleiding. Graag tot ziens op BSO De Komeet! 

Ik wil mijn kind inschrijven     Ik wil een rondleiding aanvragen

Activiteiten

Bekijk de activiteiten

Gegevens

Adres:
Jupiterstraat 141
1562 WP Krommenie

06-39113261

LRKP:
100754223

Locatiemanager:
Anouk Aafjes

Openingstijden:
tot 18:30

Gekoppelde scholen

De Komeet

Speciale voorzieningen

Downloads

> Download inspectierapport

> Download pedagogische werkwijze

KlantOK