Home > Locaties > De Paradijsvogel (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf De Paradijsvogel in Zaandam

KDV De Paradijsvogel is mooi gelegen aan het Veldpark, aangrenzend aan het Zaans Medisch Centrum. De locatie is eenvoudig te bereiken vanaf de uitvalswegen richting Zaandam. De Paradijsvogel is een ruim en licht kinderdagverblijf. Ontworpen om kinderen in een prettige omgeving de uitdagende wereld te laten ontdekken. Het is een overzichtelijk gebouw met open ruimtes, waar de kinderen vanuit de voorkamer van iedere groep een leuke doorkijk hebben naar de achterkamer en de centrale ruimte. In de voorkamers is vloerverwarming, zodat het voor baby’s heerlijk is om  te kruipen, rollen en ontdekken. 

De openingstijden zijn van 07.00 uur tot 18.00 uur. 

Activiteiten

Op kinderdagverblijf De Paradijsvogel ondernemen wij allerlei leuke activiteiten en werken wij regelmatig met thema's. Er worden iedere dag activiteiten aan geboden die alle ontwikkelingsgebieden stimuleren. Daarnaast kijken wij naar de behoeften van kinderen en spelen daar op in door ze passende  activiteiten en aandacht te bieden. Doordat onze tuin aangrenzend is aan het Veldpark heeft de natuur ook een belangrijke plaats in ons kinderdagverblijf. Er is een heerlijke speelse tuin met een aparte babyhoek. Regelmatig maken de kinderen een uitstapje naar het park om blaadjes of diertjes te zoeken. Ook picknicken wij met regelmaat in het park.
Wij gaan regelmatig met de oudste peuters met de bolderkar op bezoek bij verpleegtehuis de Oostergouw en hebben daar een gezamenlijke activiteit met 'onze opa's en oma's'. 

Pedagogisch beleid en pedagogische werkwijze 

TintelTuin hanteert een algemeen pedagogisch beleid. In de pedagogische werkwijze (zie onder downloads op deze pagina) wordt voor een aantal onderdelen specifiek voor deze locatie een nadere invulling gegeven. 

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze informatie en wilt u meer weten over onze kinderdagopvang? Bel naar De Paradijsvogel en vraag naar de locatiemanager. Als u wilt, kunt u meteen een afspraak maken voor een rondleiding. Graag tot ziens op kinderdagverblijf De Paradijsvogel!

Ik wil mijn kind inschrijven     Ik wil een rondleiding aanvragen

Activiteiten

Bekijk de activiteiten

Gegevens

Adres:
Heijermansstraat 74
1502 DR Zaandam

088-0780550

LRKP:
207378307

Locatiemanager:
Wendy Doorgeest

Openingstijden:
07:00 tot 18:00

Speciale voorzieningen

Downloads

> Download inspectierapport

> Download pedagogische werkwijze

KlantOK