Home > Locaties > De Stadshoeve (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf De Stadshoeve in Amsterdam - Zunderdorp

De Stadshoeve is een kindercentrum met een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. De Stadshoeve ligt in het kleine  plaatsje  Zunderdorp, onder de rook van Amsterdam-Noord. Een echt landelijke omgeving, waar de stad even ver weg lijkt. Het kindercentrum is aangrenzend aan  het erf van boerderij De Stadshoeve. Wekelijks organiseren wij samen met de boer uitdagende activiteiten op de boerderij. Dit maakt het een bijzondere en leerzame omgeving: ze leren dat melk uit een koe komt, dat kippen eieren leggen en zien in het voorjaar van dichtbij hoe de jonge dieren geboren worden.

Activiteiten

Kinderen maken op kinderdagverblijf De Stadshoeve kennis met het  buitenleven en de natuur. Ze worden volop betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden op de boerderij. Kinderen voeren de varkens, geven  lammetjes een flesje  en verzorgen de konijnen. Verstoppertje spelen in een echte hooiberg  of in een zandbak spelen waar de kippen gezellig omheen scharrelen is op kinderdagverblijf De Stadshoeve alledaags.
Onze buitenruimte is ruim opgezet en kinderen kunnen fijn spelen op onze glijbaan, het fietsenparcours en met het speelhuisje.  Voor de allerkleinsten hebben wij een prachtige en veilige babyhoek gecreëerd.
Kortom: iedere dag doet uw kind weer unieke ervaringen op!     

Pedagogisch beleid en pedagogische werkwijze 

TintelTuin hanteert een algemeen pedagogisch beleid. In de pedagogische werkwijze (zie onder downloads op deze pagina) wordt voor een aantal onderdelen specifiek voor deze locatie een nadere invulling gegeven.

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze informatie en wilt u meer weten over onze kinderdagopvang? Bel naar De Stadshoeve en vraag naar de locatiemanager. Als u wilt, kunt u meteen een afspraak maken voor een rondleiding. Rondleidingen zijn in principe op maandagmiddag of woensdag de hele dag. Graag tot ziens op Kindercentrum De Stadshoeve!   

Ik wil mijn kind inschrijven     Ik wil een rondleiding aanvragen

Activiteiten

Bekijk de activiteiten

Gegevens

Adres:
Zunderdorpergouw 33
1027 AT Amsterdam

088-0780590

LRKP:
136317418

Locatiemanager:
Yvonne Valentijn

Openingstijden:
07.30 - 18.30

Speciale voorzieningen

Downloads

> Download inspectierapport

> Download pedagogische werkwijze

KlantOK