> > De Wagemaker (BSO)

Welkom bij BSO De Wagemaker in Landsmeer

Buitenschoolse opvang De Wagemaker is gevestigd in basisschool De Wagemaker, in een rustige en kindvriendelijke wijk in Landsmeer. Onze locatie grenst aan het sportpark dat is gelegen in recreatiegebied ’t Twiske.  In de school hebben wij een ruim lokaal en maken wij gebruik van de aula en het speellokaal. Daarnaast spelen wij dagelijks op het schoolplein van de school. Het plein is omheind en er zijn voldoende en uitdagende speelmogelijkheden.

Activiteiten

Op de groep zijn er verschillende speelhoeken zoals een huis-, bouw-, expositie- en een computerhoek met uitdagend speelgoed, materialen en spelletjes. Daarnaast biedt ons enthousiaste team dagelijks uitdagende activiteiten aan, waaronder toneel- en dansactiviteiten, sport- en spelactiviteiten en creatieve activiteiten binnen en buiten. Recreatiegebied ’t Twiske ligt op loopafstand van de locatie. Dit gebied heeft veel te bieden zoals sport- en spelmogelijkheden en ontdekken van de natuur.  In de vakanties gaan de kinderen bij mooi weer regelmatig naar één van de strandjes of speelplekken met zwemkleding én een goed gevulde picknickmand. 

Samenwerking met de basisschool

In het kader van de brede school worden activiteiten georganiseerd op het gebied van kunst, cultuur en sport, zoals bijvoorbeeld muziekles, diverse sporten en workshops. De activiteiten kunnen op verschillende locaties worden aangeboden.

Pedagogisch beleid en pedagogische werkwijze 

TintelTuin hanteert een algemeen pedagogisch beleid. In de pedagogische werkwijze (zie onder downloads op deze pagina) wordt voor een aantal onderdelen specifiek voor deze locatie een nadere invulling gegeven. 

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze informatie en wilt u meer weten over onze buitenschoolse opvang? Bel naar De Wagemaker en vraag naar de locatiemanager. Als u wilt, kunt u meteen een afspraak maken voor een rondleiding. Graag tot ziens op BSO De Wagemaker! 

Ik wil mijn kind inschrijven     Ik wil een rondleiding aanvragen

Gegevens

Adres:
Poortwachtersweg 3
1121 JX Landsmeer

06-23562555

LRKP:
134226902

Locatiemanager:
Ineke van der Haak

Openingstijden:
tot 18:30

Gekoppelde scholen

De Stap
De Wagemaker

Speciale voorzieningen

Activiteiten

Bekijk de activiteiten

Downloads

> Download inspectierapport

> Download pedagogische werkwijze

KlantOK