> > De Wilgenboom (BSO)

Welkom bij BSO De Wilgenboom in Zaandam

Buitenschoolse opvang De Wilgenboom biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar en is gevestigd in de wijk Zaandam Zuid. De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van de provinciale weg, de uitvalswegen richting Zaandam-Zuid en Zaandam centrum en ligt op korte afstand basisscholen de Tamarinde en de Voorzaan.
De buitenschoolse opvang heeft twee overzichtelijke en lichte groepsruimten. Er zijn verschillende speelhoeken gecreëerd, een lees-, bouw-, computer- en een huishoek. Kortom een buitenschoolse opvang waar kinderen heerlijk kunnen spelen, ontspannen én zich volop kunnen ontwikkelen.

Activiteiten

Iedere dag worden er leuke en uitdagende activiteiten georganiseerd. Kinderen worden nauw betrokken bij de ontwikkeling van het activiteitenprogramma, zodat wij aansluiten bij de behoeften van de kinderen. Wij maken gebruik van het nabij gelegen Cruijff court dat beschikt over een voetbalkooi, panna-kooi, speeltuin en een kabelbaan. 
De Wilgenboom heeft een professioneel team met zeer ervaren en enthousiaste medewerkers, die zorgen voor een optimaal pedagogisch klimaat. Dagelijks organiseren wij leuke en uitdagende activiteiten die alle ontwikkelingsgebieden stimuleren en werken wij regelmatig met thema's. Daarnaast kijken wij naar de behoeften van kinderen en spelen daarop in door ze passende activiteiten en aandacht te bieden. 

Pedagogisch beleid en pedagogische werkwijze 

TintelTuin hanteert een algemeen pedagogisch beleid. In de pedagogische werkwijze (zie onder downloads op deze pagina) wordt voor een aantal onderdelen specifiek voor deze locatie een nadere invulling gegeven. 

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze informatie en wilt u meer weten over onze buitenschoolse opvang? Bel naar De Wilgenboom en vraag naar de locatiemanager. Als u wilt, kunt u meteen een afspraak maken voor een rondleiding. Graag tot ziens op BSO De Wilgenboom! 

Ik wil mijn kind inschrijven     Ik wil een rondleiding aanvragen

Activiteiten

Bekijk de activiteiten

Gegevens

Adres:
Wilgenstraat 11
1505 TE Zaandam

06-38828943

LRKP:
170965028

Locatiemanager:
Adelinde Basjes

Openingstijden:
tot 18:30

Gekoppelde scholen

De Tamarinde, Jonge Arnoldusstraat
De Voorzaan, Vissershop

Speciale voorzieningen

Downloads

> Download inspectierapport

> Download pedagogische werkwijze

KlantOK