Home > Locaties > NoordRijk (BSO)

Welkom bij BSO NoordRijk in Amsterdam - Noord

Tussen alle prachtige nieuwbouwwoningen in wijk De Bongerd staat IKC NoordRijk. Hiervan maken een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang deel van uit, samen met basisschool NoordRijk. Het gebouw is modern, voorzien van alle benodigdheden voor school en opvang en duidelijk speciaal hiervoor ontworpen. 
BSO NoordRijk biedt opvang op de eerste verdieping van het IKC. Daardoor is er veel contact met school. Wij bieden opvang en onderwijs aan kinderen van 0 tot 13 jaar. IKC NoordRijk is voor alle kinderen de plek om op te groeien. 

De BSO is open tijdens schoolweken van 14.15-18.30 uur, tijdens schoolvrije dagen en vakanties van 8.30- 18.30 uur. BSO NoordRijk biedt ook voorschoolse opvang van 7.30- 8.30 uur

Activiteiten

Op de BSO werken de pedagogisch medewerkers middels pedagogisch actief, een werkwijze waardoor de pedagogische visie van TintelTuin duidelijk wordt uitgedragen: Veiligheid + Uitdaging= Groei. Dit zie je onder andere terug in de inrichting, het spelmateriaal, de interactie tussen pedagogisch medewerker en kinderen, de doelen waar pedagogisch medewerkers met kinderen aan werken maar ook het activiteitenaanbod en de manier waarop medewerkers de dag indelen. 

Samenwerking met de basisschool 

Er is een nauw samenwerkingsverband met basisschool NoordRijk, waardoor het IKC ook wel “de alles in een school” wordt genoemd.

Pedagogisch beleid en pedagogische werkwijze 

TintelTuin hanteert een algemeen pedagogisch beleid. In de pedagogische werkwijze (zie onder downloads op deze pagina) wordt voor een aantal onderdelen specifiek voor deze locatie een nadere invulling gegeven. 

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze informatie en wilt u meer weten over onze buitenschoolse opvang? Bel naar NoordRijk en vraag naar de locatiemanager. Als u wilt, kunt u meteen een afspraak maken voor een rondleiding. Graag tot ziens op BSO NoordRijk! 

Ik wil mijn kind inschrijven     Ik wil een rondleiding aanvragen

Activiteiten

Bekijk de activiteiten

Gegevens

Adres:
Braeburnstraat 1
1036 LD Amsterdam

020-3372192

LRKP:
207473973

Locatiemanager:
Alice Koppen

Openingstijden:
tot 18:30

Gekoppelde scholen

De IJsbreker
NoordRijk

Speciale voorzieningen

Downloads

> Download inspectierapport

> Download pedagogische werkwijze

KlantOK