Home > Locaties > Peuterspelen Het SchatRijk

Welkom bij Peuterspelen Het SchatRijk in Zaandijk

Peuterspelen Het SchatRijk is gevestigd in het Guisgebouw, gelegen naast basisschool Het SchatRijk in Zaandijk. De locatie is eenvoudig te bereiken met openbaar vervoer en vanaf de uitvalswegen richting Zaandijk.
De groepsruimte is verdeeld in verschillende speelhoeken zoals een huis-, bouw- en leeshoek, Er is een ruim aanbod van uitdagend spelmateriaal aanwezig. Peuterspelen Het SchatRijk heeft een eigen omheinde buitenruimte met een zandbak, glijbaan en speelheuvel. De kinderen kunnen hier veilig buiten spelen, rennen en fietsen. 

Openingstijden

dinsdagochtend en vrijdagochtend van 8.30 tot 12.30 uur. Peuterspelen wordt 40 weken per jaar aangeboden, en is gesloten in schoolvakanties en gedurende 1 extra week.

Activiteiten

Peuterspelen staat in het teken van samen spelen, samen delen en rekening houden met elkaar in een veilige en vertrouwde omgeving. Er is aandacht voor sociale relaties, taal en motoriek. Er wordt aan de kinderen voorgelezen en ze worden uitgedaagd om spelletjes te spelen, samen te zingen, te knutselen en uiteraard ook buiten te spelen! De kinderen leren spelenderwijs en doen activiteiten die alle ontwikkelingsgebieden stimuleren.

Samenwerking met basisschool

Peuterspelen Het SchatRijk is voor de kinderen een belangrijk voorportaal van EBS Het SchatRijk. De locatie sluit met haar pedagogische visie naadloos aan op die van deze basisschool. Er werken professionele medewerkers met een Christelijke identiteit. Peuterspelen Het SchatRijk sluit zoveel mogelijk aan bij de thema’s van de school. De ontwikkeling van uw kind wordt met u besproken en in een warme overdracht overgedragen aan de leerkrachten van het basisonderwijs.

Pedagogisch beleid en pedagogische werkwijze 

Ouders sluiten voor het Peuterspelen op deze locatie een overeenkomst met PeuterTuin. PeuterTuin is 100% onderdeel van TintelTuin. TintelTuin hanteert een algemeen pedagogisch beleid. In de pedagogische werkwijze (zie onder downloads op deze pagina) wordt voor een aantal onderdelen specifiek voor deze locatie een nadere invulling gegeven.

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze informatie en wilt u meer weten over peuterspelen? Bel naar Het SchatRijk en vraag naar de locatiemanager. Als u wilt, kunt u meteen een afspraak maken voor een rondleiding. Graag tot ziens op Peuterspelen Het SchatRijk!    

Ik wil mijn kind inschrijven     Ik wil een rondleiding aanvragen

Gegevens

Peuterspelen Het SchatRijk

Adres:
Rooswijkplein 16
1544 VZ Zaandijk

088-0780566

LRKP:
197259601

Locatiemanager:
Anouk Aafjes

Speciale voorzieningen

Downloads

> Download inspectierapport

> Download pedagogische werkwijze

KlantOK