Peuterspelen Het Schatrijk in Zaandijk

Peuterspelen Het Schatrijk in het kort

  1. Peuterspelen Het Schatrijk is hét voorportaal van basisschool Het Schatrijk. Kinderen stromen makkelijker door naar “de grote school”.  
  2. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan! Door te proberen zul je leren” 
  3. Lieve en betrokken medewerkers met een groot hart voor de peuters
  4. Verschillende uitdagende themahoeken waar voor elk kind iets leuks te kiezen is!  
  5. We bewegen veel, lekker buiten of in de speelzaal naast onze groep 
  6. Wij werken nauw samen met de leerkrachten en directie van basisschool Het Schatrijk 
  7. Er is extra aandacht voor de natuur. We leren peuters al jong verantwoordelijk om te gaan met het milieu, onze aarde en we eten gezond. 

Ik wil mijn kind inschrijven    

Home > Locaties > Peuterspelen Het SchatRijk

Onze pedagogische experts

Tinteltuin medewerkers

Mehtap

Ik ben gek op kinderen en dompel mijzelf dan ook graag onder in hun wereld. Kinderen omschrijven mij als spontaan en vriendelijk. Een kindvriendelijke omgeving vind ik heel belangrijk en daar ben ik heel graag onderdeel van!

Tinteltuin medewerkers

Astrid, meer dan 20 jaar ervaring

Ik hou ervan om gek te doen, grapjes te maken, spelletjes te spelen en plezier te maken. Als een kind wil chillen, dan chill ik lekker mee. Samen ontdekken, super spannend en leuk! Door de ogen van kinderen blijf ik met verwondering om me heen kijken.

Onze werkwijze

Activiteiten voor de kinderen

Lees meer

Pedagogische werkwijze 

Ouders sluiten voor het Peuterspelen op deze locatie een overeenkomst met PeuterTuin. PeuterTuin is 100% onderdeel van TintelTuin. TintelTuin hanteert een  algemeen pedagogisch beleid. In de pedagogische werkwijze (zie onder downloads op deze pagina) wordt voor een aantal onderdelen specifiek voor deze locatie een nadere invulling gegeven.

Speciale voorzieningen

IKC

X

Deze locatie is zich samen met de basisschool aan het ontwikkelen om een IKC te vormen. In een IKC wordt er geen onderscheid gemaakt tussen peuterspelen en het kinderdagverblijf en ook het onderwijs en de buitenschoolse opvang liggen in elkaars verlengde. Kinderen ervaren eenzelfde pedagogisch klimaat gedurende de hele dag, krijgen begeleiding van één team, dat zowel de talenten als de zorgen over de kinderen met elkaar deelt. Onderwerpen die op school worden behandeld, worden uitgebouwd en versterkt in de buitenschoolse opvang en andersom. Kinderen leren spelenderwijs. TintelTuin werkt samen met de schoolbesturen Agora (in Zaanstad) en AMOS en IN-Noord (in Amsterdam-Noord). 

Integraal Kind Centrum (IKC)
Klik voor info

Natuur

X

Op deze locatie wordt extra aandacht besteed aan de natuur en/of duurzaamheid. Dit kan zijn in de vorm van het gezamenlijk met de kinderen onderhouden van een moestuintje tot het aanbod van biologische voeding. Ook een ecologische luier-ophaalservice behoort tot de mogelijkheden.

Opvang met extra aandacht voor natuur
Klik voor info

Wat zeggen de ouders over ons

Peuterspelen Het Schatrijk in Zaandijk

Ik wil mijn kind inschrijven

Gegevens

Adres:
Rooswijkplein 16
1544 VZ Zaandijk

088-0780566

LRKP:
197259601

Peuterspelen Het SchatRijk Manager afbeelding

Openingstijden:
Maandag, dinsdag en vrijdag van 8.30 - 12.30 uur

Locatiemanager:
Anouk Aafjes

> Download inspectierapport

> Download pedagogische werkwijze