BSO ’t Swaentje in Krommenie

BSO 't Swaentje in het kort:

  1. Elke dag is een avontuur bij ons op de buitenschoolse opvang 't Swaentje. 
  2. Lekker binnenspelen in ons atelier met o.a. een schilderhoek en een timmerruimte.
  3. Actief buitenspelen met een kabelbaan, trampoline, voetbalbak en tafeltennis. 
  4. Elk kind vindt iets wat hij/zij leuk vindt! Van een chillruimte met computerspelletjes en tafelvoetbal tot een kamer met een make-up tafel en verkleedmogelijkheden. 
  5. Dagelijks leuke en uitdagende activiteiten met enthousiaste en energieke medewerkers.
  6. Gelegen in een rustige wijk in Krommenie en goed bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets en de auto.
					
						

Ik wil mijn kind inschrijven     Ik wil een rondleiding aanvragen

Home > Locaties > 't Swaentje (BSO)

Onze pedagogische experts

Tinteltuin medewerkers

Daniëlle

Wat mijn werk zo mooi maakt? De mogelijkheid om kinderen te stimuleren en ze een veilige omgeving te bieden, het volgen van hun ontwikkeling, alle mooie verhalen en blije gezichten, de knuffels en alle mooie knutselwerkjes, armbandjes en tekeningen die ze gemaakt hebben en vol trots aan je geven. Deze krijgen bij mij thuis dan ook allemaal een mooie plek.

Tinteltuin medewerkers

Marianne, meer dan 15 jaar ervaring

Kinderen zien mij als een beetje gekke juf die altijd vrolijk is en grapjes maakt. Veel is bij mij mogelijk en dat maakt dat een dag voor de kinderen op de BSO nooit saai is. Zo doe ik gezellig mee met de kinderen als we elkaar ingraven in de zandbak of helemaal losgaan op de trampoline of dat ene leuke project waar we samen een bloembak of buitenkeuken gaan zagen en timmeren!

Onze werkwijze

Activiteiten voor kinderen

Ons enthousiaste team biedt dagelijks uitdagende activiteiten aan voor verschillende leeftijden en naar de behoeften van de kinderen. Naast een podium, een timmerhoek en een atelier maken de kinderen ook graag gebruik van de bovengroep. Vooral de oudste kinderen “chillen” daar graag. Ze gebruiken de computers en spelen tafelvoetbal.... Lees meer Bekijk de activiteiten

Pedagogische werkwijze 

Kinderen komen naar de BSO na een intensieve schooldag. Ze hebben zich moeten houden aan de structuur van de klas en zich moeten concentreren op de lesstof. Op de BSO willen we kinderen de kans geven om na schooltijd ook echt vrij te zijn en deel te nemen aan leuke activiteiten zonder al te veel knellende regels. We proberen steeds een evenwicht te zoeken tussen voldoende structuur en duidelijkheid om (emotionele) veiligheid te kunnen waarborgen en voldoende vrijheid voor de kinderen om zich prettig te voelen op de BSO. Meer informatie over onze pedagogisch beleid vind je door hier te klikken.

Speciale voorzieningen

Flexibel

X

Op deze locatie is een flexibele vorm van kinderopvang mogelijk.
- Opvang volgens een wisselend rooster (bijv. de ene week 2 dagen en de andere week 3); zowel op het kinderdagverblijf als op de BSO.
- Vakantieopvang op de BSO kan ook flexibel afgenomen worden: aan het begin van het jaar bepalen ouders hoeveel vakantiedagen er in totaal nodig zijn. Deze kunnen telkens een maand voor de betreffende vakantie aan ons worden doorgeven.

Flexibele opvang locatie
Klik voor info

Pedagogisch Actief

X

Op deze locatie wordt gewerkt met de door TintelTuin ontwikkelde pedagogische methode: Pedagogisch Actief! Deze beschrijft concreet de pedagogische acties van onze medewerkers op de belangrijke momenten tijdens een dag op het kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Wat doe je, en hoe doe je het? Kinderen voelen zich veilig en vertrouwd als ze door alle medewerkers hetzelfde tegemoet worden getreden en uitgedaagd om te groeien in alle opzichten.

Pedagogisch actief locatie
Klik voor info

Vakantieopvang

X

Deze locatie is open tijdens de schoolvakanties. Kinderen bezoeken tijdens de vakanties een locatie waar kinderen uit de omliggende locaties samen worden opgevangen. Dit zijn over het algemeen grotere locaties waar veel mogelijkheden zijn voor een uitgebreid activiteitenaanbod aan kinderen van verschillende leeftijden. Vakantie opvang is zowel op vaste dagen als flexibel af te nemen.

Vakantieopvang op de BSO-locatie
Klik voor info

Wat zeggen de ouders over ons

BSO ’t Swaentje in Krommenie

Ik wil mijn kind inschrijven

Gegevens

Adres:
Willem van Saendenstraat 14
1561 VT Krommenie

088-0780892

LRKP:
299946502

Gekoppelde scholen

De Evenaar
De Hoeksteen
De Komeet
De Overhaal
Het Palet

Openingstijden:
tot 18:30

Locatiemanager:
Janneke Faber

> Download inspectierapport

> Download pedagogische werkwijze