> > 't Swaentje (BSO)

Welkom bij BSO ’t Swaentje in Krommenie

Buitenschoolse opvang 't Swaentje is gevestigd in een kindercentrum in Krommenie. De locatie ligt in een rustige wijk, centraal gelegen in Krommenie en eenvoudig te bereiken vanaf de provinciale weg. Kinderen kunnen na de periode op het kinderdagverblijf doorstromen naar de buitenschoolse opvang, ook kinderen van Peuterspelen De Hoeksteen stromen vaak door naar BSO 't Swaentje!

Activiteiten

De BSO heeft drie ruim opgezette groepen met verschillende speelhoeken. Naast een podium en het atelier mogen de kinderen ook gebruik maken van de speelzolder. Vooral de oudste kinderen 'chillen' daar graag. Zij gebruiken de computer of spelen tafelvoetbal. Heel bijzonder en uitdagend is het buitenterrein. Deze plek is geheel omheind en veilig voor onze kinderen. De kinderen spelen met de kabelbaan, klimrekken, schommel, tafeltennis, de voetbalkooi en sinds kort in onze eigen caravan. Hier kunnen de kinderen een gezelschapspelletje spelen of lekker chillen én in de zomer knutselen of picknicken in de voortent. In de kelder hebben we een timmerkelder, waar kinderen heerlijk kunnen klussen en knutselen. 
Ons enthousiaste team biedt dagelijks uitdagende activiteiten aan voor verschillende leeftijden en naar de behoeften van de kinderen. Kinderen worden hier actief bij betrokken!

Samenwerking met de basisschool

Onze locatie werkt nauw samen met RKBS De Hoeksteen. Wij bieden opvang voor kinderen van de basisscholen De Hoeksteen, De Evenaar, De Overhaal en Het Palet. Kinderen van de Komeet komen op woensdag en vrijdag naar BSO ’t Swaentje. Op woensdag komen er ook kinderen van de Toermalijn uit Wormerveer. De kinderen worden bij school opgehaald door pedagogisch medewerkers of chauffeurs van TintelTuin.

Pedagogisch beleid en pedagogische werkwijze 

TintelTuin hanteert een algemeen pedagogisch beleid. In de pedagogische werkwijze (zie onder downloads op deze pagina) wordt voor een aantal onderdelen specifiek voor deze locatie een nadere invulling gegeven.

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze informatie en wilt u meer weten over onze buitenschoolse opvang? Bel naar 't Swaentje en vraag naar de locatiemanager. Als u wilt, kunt u meteen een afspraak maken voor een rondleiding. Graag tot ziens op BSO 't Swaentje!   

Ik wil mijn kind inschrijven     Ik wil een rondleiding aanvragen

Activiteiten

Bekijk de activiteiten

Gegevens

Adres:
Willem van Saendenstraat 14
1561 VT Krommenie

075-6409060

LRKP:
299946502

Locatiemanager:
Janneke Faber

Openingstijden:
tot 18:30

Gekoppelde scholen

De Evenaar
De Hoeksteen
De Komeet
De Overhaal
Het Palet

Speciale voorzieningen

Downloads

> Download inspectierapport

> Download pedagogische werkwijze

KlantOK