Welkom bij De Boei (BSO)

sfeer_1170.jpg

Vanaf 7 maart 2016 is BSO De Banne verhuisd naar de nieuwe locatie in  basisschool de Botteloef. Vanaf die datum gaan wij verder onder onze nieuwe naam BSO De Boei.
BSO De Boei biedt naschoolse opvang aan, aan kinderen van de scholen: De Botteloef, De Driemaster, IKC De Zeven Zeeën en De Vier Windstreken.

Wij beschikken over een lokaal dat is ingericht met diverse hoeken; fantasiehoek, spelletjes hoek, pc hoek en een grote tafel om gezellig met elkaar bij te praten. Daarnaast hebben we de beschikking over een speelzaal, waar we sport en spel activiteiten kunnen doen, er staat een air hockey tafel en een techniek tafel. Tijdens de buitenspeelmomenten kunnen we op het schoolplein terecht, met een leuk klimtoestel, zandbak en kleine doeltjes. Of we gaan naar het sportveldje voor de deur; we zijn ook regelmatig te vinden in speeltuin 'De Zeeslag'.

Onze opvang is op de volgende tijdstippen geopend;
Voorschoolse opvang (VSO) : 7.30 - 8.30 uur  (maandag t/m vrijdag)
Naschoolse opvang (NSO):    14.30 - 18.30 uur (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)
                                                12.00-18.30 uur (woensdag)
Schoolvrije dagen:                   7.30-18.30 (voor kinderen met een overeenkomst voor VSO)
                                                 8.30-18.30 (voor kinderen zonder overeenkomst voor VSO)

Deze BSO is tijdens de schoolvakanties gesloten. Wanneer u vakantieopvang voor uw kind wenst, dan verwijzen wij u naar BSO NoordRijk, Braeburnstraat 1 in Amsterdam. Dit is de dichtstbijzijnde locatie die geopend is tijdens vakanties.

Heeft u buitenschoolse opvang nodig? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.