Leren én werken in de kinderopvang, volg nu het BBL traject!

Wil jij je omscholen en tegelijkertijd leren en werken in de kinderopvang?  TintelTuin zoekt BBL leerlingen!

Wij zoeken jou omdat jij:
• Kinderen veiligheid én uitdaging wil bieden, zodat ze steeds een stap verder komen in hun ontwikkeling
• Op een energieke en enthousiaste manier activiteiten met de kinderen onderneemt
• Leergierig bent en gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen
• Gemiddeld 12 uur per week wil werken

Wat bieden wij jou:
Jouw ontwikkeling staat gedurende 2 jaar centraal en samen halen wij het beste uit jou. Dit doen wij door jou het eerste half jaar boventallig op een groep in te zetten. Je krijgt dan de kans om het reilen en zeilen van een groep en locatie onder de knie te krijgen. In veel gevallen ga je werken met kinderen in de leeftijd 4 tot 12 jaar (buitenschoolse opvang). Na het eerste half jaar word je ingezet als leerling pedagogisch medewerker op de groep. Je draait dan mee op de groep naast de gediplomeerde pedagogisch medewerker(s).

Wij betalen jouw opleiding PW niveau 3 aan het Regio college Zaandam. Je komt direct in dienst als leerling pedagogisch medewerker voor gemiddeld 12 uur per week. Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens de opleiding krijg je van ons een laptop in bruikleen. Het volgen van de lessen doe je in eigen tijd. Samen zorgen we ervoor dat jij je kunt ontwikkelen tot een professionele pedagogisch medewerker!

Wat bied jij ons:
Je voldoet aan de voorwaarden om toegelaten te worden tot de MBO niveau 3 opleiding (VMBO diploma of vergelijkbaar, een overgangsbewijs naar 4 leerjaar HAVO/VWO of een MBO diploma basisberoepsopleiding). Je beheerst de Nederlandse taal goed in zowel woord als geschrift.

Hoe word je ondersteund:
Door het Regio college Zaandam krijg je het eerste half jaar de theorie aangeboden die je nodig hebt om te starten als leerling pedagogisch medewerker. Regelmatig bespreken wij jouw ontwikkeling en sturen we bij, daar waar nodig. Na twee jaar heb je niet alleen je MBO PW3 diploma maar ben je ook een ware TintelTuin deskundige!

Leren én werken op een TintelTuin locatie!
Je komt samen met 20 collega leerlingen op maandag, dinsdag en/of donderdag ochtend bijeen op onze trainings- locatie de Wilgenboom te Zaandam. Hier krijg je de verschillende lessen aangeboden door de docenten van het Regio college. In de middag werk je op je eigen groep en breng je de theorie in de praktijk. 

Ben jij de ideale BBL kandidaat voor ons?
Ga dan direct naar de vacature en solliciteer via onze website! In de periode van 30 oktober en 10 november ben je beschikbaar voor verschillende gesprekken met het Regio college Zaandam en TintelTuin.

 

Terug «