TintelPas

De TintelPas is een exclusieve voordeelpas voor TintelTuin klanten en medewerkers. Met deze TintelPas krijgt u allerlei kortingen op producten en diensten van bedrijven die een relatie hebben met kinderen, kinderopvang of een activiteit aanbieden die leuk is voor u en/of uw kinderen.

Kijk regelmatig op deze pagina voor de laatste update van alle TintelPas kortingen. Houd ook onze Facebook en Twitter in de gaten voor extra acties!

Overzicht aangesloten bedrijven

Hier vindt u hier het overzicht van de bedrijven die zich aangesloten hebben bij de TintelPas.

Klik hier voor aanbiedingen in Zaanstreek van: 
Ballorig, Zaantheater, De Keuken In, Het Zaanse Pannenkoekenpaleis, Dirk Visbeek fietsplezier, Drukkerij Zaansprint, Kabouter Boontje kinderfeestjes, Mom in Balance, De Verkleedkist

Klik hier voor aanbiedingen in Amsterdam en Aalsmeer van:
Jeugdtheater De Krakeling, Kinderkookcafé Kinderkoks, Fun Forest, Glowgolf, Chimpie Champ, Jump XL, Baby Sensory                                      

Klik hier voor aanbiedingen in Purmerend van:                             
Blitzers kinderschoenen, Mom in Balance, Peets Arty Party

Klik hier voor aanbiedingen van Webshops van:           
Goedgemerkt, Handle with care, Bregtje.com portretten, Ateliervix, Dolfinarium, Typetuin, Happy Sunshine en Ferienwohnung Landblick in Duitsland

Bovendien ontvangen de klanten van TintelTuin met de TintelPas 10 % korting op de gehele collectie van De baby-winkel, in Winkelcentrum Boven 't Y, Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord!

Vragen

Heeft u vragen over de TintelPas of heeft u als bedrijf interesse om deelnemer te worden van de TintelPas? Stuur een e-mail naar communicatie@tinteltuin.nl en wij nemen dan contact met u op.