Stage kinderopvang | pedagogische medewerker

Ben je op zoek naar een stage voor pedagogisch medewerker in de kinderopvang? TintelTuin heeft ruime ervaring in het begeleiden van stagiaires. Als stagiaire ben je gekoppeld met een werkbegeleider, die jou begeleidt gedurende de gehele stageperiode.

Stage kinderopvang Beroepsopleidende leerweg (BOL)

TintelTuin heeft op diverse locaties stageplaatsen beschikbaar voor leerlingen die een MBO-opleiding volgen waarvan het diploma geschikt is om te kunnen werken binnen de kinderopvang. Er zijn stageplaatsen beschikbaar op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Ook zijn er mogelijkheden om stage te lopen bij het peuterspelen van PeuterTuin. Vacatures voor BOL-stageplaatsen vind je bij de vacatures onder: stagiare. 

Beroepsbegeleidende leerweg (BBL)

Er zijn af en toe vacatures beschikbaar voor studenten die een MBO-opleiding in de Beroepsbegeleidende Leerweg volgen. Kies voor ' leerwerk plekken' in het menu.

Stage administratief

In mindere mate zijn er stageplaatsen beschikbaar voor leerlingen die een MBO-opleiding volgen in een administratieve richting.

Snuffelstage kinderopvang

Een snuffelstage is bedoeld om kennis te maken met een beroep van jouw keuze en duurt meestal één tot enkele weken. Als je op zoek bent naar een plek voor een snuffelstage dan kun je contact opnemen met de locatie waar je deze stage zou willen lopen.

Maatschappelijke stage

TintelTuin biedt geen stageplaatsen voor een maatschappelijke stage aan.

Interesse in een stageplek 

Als je geïnteresseerd bent in een stageplaats bij TintelTuin of PeuterTuin, dan kun je solliciteren op een vacature. Selecteer in het filter op de vacaturepagina: stagiaire.